Oglasi

Suzuki nagradna igra: SUZUKI AllGrip

Oglasi

Nagradna igra poteka od 27.1. (od 12. ure CET- srednjeevropski čas) do vključno 09.02.2021 (do 24. ure CET).

Nagradni sklad sestavljajo:
trije pari derez Suzuki AllGrip

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

Sodelujejo lahko vsi polnoletni državljani Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki bodo v obdobju trajanja nagradne igre (od 27.1. do vključno 9.2.2021 (do 24. ure CET)) na Facebook Suzuki Slovenija odgovorili na vprašanje: “Komu in na kratko zakaj bi priporočili Suzukijev vrhunski štirikolesni pogon AllGrip?”

Isti udeleženec lahko sodeluje večkrat, pri čemer lahko nagrado prejme zgolj enkrat. Za sodelovanje v nagradni igri nakup storitev ali izdelkov ni potreben. Sodelovanje je omogočeno vsem sodelujočim pod enakimi pogoji.

Oglasi

Žrebanje se bo opravilo v prostorih Avanta, d.o.o., Prule 19, 1000 Ljubljana, 10.2.2021 ob 11.00, v prisotnosti vsaj enega zaposlenega MAGYAR SUZUKI Zrt. – Podružnica v Sloveniji. Žrebanje ne bo javno.

Nagrajenec bo z imenom in priimkom objavljeni na spletnem mestu www.suzuki.si in na Facebook Suzuki Slovenija, prav tako bo nagrajenec obveščen preko svojega Facebook profila.

Nagrajenec bo obveščen preko svojega Facebook profila, s katerim se je prijavil, v roku istega delavnega dne, kot je bil izbor (10. februarja 2021). Nagrajenec mora na obvestilo odgovoriti v roku 72 ur po prejemu obvestila. V kolikor se to ne zgodi, nagrado prejme rezervni nagarjenec, ki mora na obvestilo odgovoriti prav tako v roku 72 ur od prejema obvestila.

Nagrajenec bo nagrado prevzel s priporočeno pošiljko Pošte Slovenije.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi