Oglasi

Tefal nagradna igra v trgovinah Mercator

Oglasi

Tefal nagradna igra poteka od 23. julija do 30. septembra 2020 v izbranih živilskih prodajalnah Mercator in M Tehnika.

Nagrade so naslednje:
2 x kolo
2 x cvrtnik brez Olja TEFAL
2 x mulitpraktik TEFAL
2 x Optigril TEFAL za peko na žaru
2 x palični mešalnik TEFAL
10 x ponev vok TEFAL

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo splošne pogoje.

Kupec sodeluje v nagradni igri tako, da v izbranih živilskih prodajalnah Mercator in izbranih prodajalnah M Tehnike v terminu nagradne igre kupi vsaj en izdelek TEFAL Ingenio Resource (v nadaljevanju izdelki Tefal). Ob nakupu kupec prejme kupon s kodo za sodelovanje v nagradni igri.
Kupon se avtomatično izpiše na blagajni ob nakupu vsaj enega izdelka Tefal v času poteka nagradne igre. Kupec mora poslati SMS s ključno besedo TEFAL in številko kode iz prejetega kupona na številko 4080 in tako sodeluje v nagradni igri. Med besedo TEFAL in številko kode mora biti nujno presledek.
Če kupec hkrati kupi več izdelkov Tefal, se ob nakupu na blagajni izpiše en sam kupon s kodo, vendar je kupec v tem primeru uvrščen v žreb večkrat glede na število nakupa izdelkov Tefal (nakup 1 izdelka tefal = 1 x sodelovanje v žrebu, nakup 2 izdelkov Tefal = 2 x sodelovanje v žrebu, itd…). Na koncu blagajniškega računa je navedeno, kolikokrat je z navedeno kodo kupec uvrščen v žreb. Cena poslanega SMS sporočila je po ceniku operaterja. Cena povratnega SMS sporočila je brezplačna

Nagradna žrebanje bo izvedeno 8. oktobera 2020 v poslovnih prostorih Mercator. Žrebanje bo izvedenoračunalniško, z naključnim izborom sodelujočih v nagradni igri.

Oglasi

Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni po e-mail ali s klicem na telefonsko številko najkasneje v 5 delovnih dnevih po izvedbi žrebanja. Nagrajenec je dolžan svoje podatke, ki jih organizator potrebuje s strani nagrajenca za predajo nagrade (npr. posredovanjem elektronskega naslova, davčne številke, ipd.) dostaviti v roku 7 delovnih dni od podane zahteve za dostavo podatkov.

Za pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi