Oglasi

Telekom Slovenije: Nagradna igra 777

Oglasi

To je nagradna igra za ljubitelje športa. Organizator nagradne igre je Telekom Slovenije. Nagradna igra poteka od 11. februrara 2020 do 6. marta 2020.
V nagradni igri 777 in z malo sreče lahko osvojite klubski dres ali žogo enega od 2 slovenskih košarkarskih zvezdnikov, ki igrata v NBA.

Izžrebal skupno 4 nagrade:
2 x uradni košarkarski dres slovenskega igralca moštva iz Dallasa v severnoameriški ligi NBA s številko
2 x uradni košarkarski dres slovenskega igralca moštva iz Miamija v severnoameriški ligi NBA s številko 7, velikost L

V nagradni igri sodelujejo na strani Telekoma Slovenije. Uporabnik lahko sodeluje v nagradni igri tako, da izbere pravilni odgovor na spletni strani https://www.telekom.si/info-in-obvestila/nagradne-igre/nagradna-igra-777 in potrdi, da se strinja s pravili nagradne igre.

Žrebanje bo izvedeno 9.3.2020 v prostorih organizatorja, in sicer računalniško z naključnim algoritmom. V žreb bodo vključeni vsi sodelujoči v času trajanja nagradne igre, ki bodo na https://www.telekom.si/info-in-obvestila/nagradne-igre/nagradna-igra-777 je pravilno izpolnil obrazec in odgovoril točno na nagradno vprašanje. Vsak udeleženec lahko osvoji samo eno nagrado. Žrebanje vodi odbor predstavnikov organizatorjev.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani https://www.telekom.si/info-in-obsesions/nagradne-igre/nagradna-igra-777. Zmagovalci bodo obveščeni o nagradi in e-poštnem sporočilu, ki so ga posredovali pri sodelovanju v žrebanju nagrad. Seznam zmagovalcev bo objavljen dan po žrebu. Če se zmagovalec v treh dneh po obvestilu o odstopu ne odzove na e-pošto / telefonski klic / SMS organizatorja, bo organizator predpostavil, da nagrajenec nagrade ni sprejel, in rezervne zmagovalce povabil, da nagrado prejmejo v vrstnem redu, v katerem so bili izžrebani.

Oglasi

Za igranje klikni TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi