Telemach nagradna igra: Sodeluj v nagradni igri za vrhunske slušalke Sony!

Oglasi

Telemach nagradna igra poteka od 7. julija 2020 ob 17.00 do 16. julija 2020 ob 13.00. in poteka v družbenem omrežju Facebook.

Nagrada:
brezžične slušalke Sony z odpravljanjem šumov WH-1000XM3 (vrednost 339 € z DDV)

Uporabnik Facebooka, ki želi sodelovati v nagradni igri, mora organizatorju dovoliti dostop do svojih Facebook osebnih podatkov (ime, priimek, e-naslov, spol) ter v komentarju objave na časovnici Facebook strani Telemach zapisati:
Katere slušalke so dobile nagrado EISA 2019/2020 za najboljše odpravljanje šumov iz okolice?

Po zaključku nagradne igre bo organizator dne 16. julija 2020 pripravil končni seznam vseh udeležencev, ki so izpolnili pogoj za sodelovanje v nagradni igri, iz katerega bo izžreban nagrajenec nagradne igre. Žrebanje, ki bo izvedeno elektronsko, bo potekalo dne 16. 7. 2020 na naslovu Igriška ulica 5, 1000 Ljubljana, v prisotnosti tričlanske komisije.

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni z objavo na časovnici Facebook strani Telemach. Nagrajenci bodo morali organizatorju v roku 3 dni od objave posredovati osebne podatke (ime in priimek, naslov, davčno številko) v zasebnem sporočilu na Facebook strani Telemach. Nagrade bo organizator nagrajencem poslal po pošti v roku 15 dni po prejemu podatkov za dostavo nagrade.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi