Telemach nagradna igra: Sodeluj v nagradni igri za vrhunske slušalke Sony!

Oglasi

Telemach nagradna igra poteka od 7. julija 2020 ob 17.00 do 16. julija 2020 ob 13.00. in poteka v družbenem omrežju Facebook.

Nagrada:
brezžične slušalke Sony z odpravljanjem šumov WH-1000XM3 (vrednost 339 € z DDV)

Uporabnik Facebooka, ki želi sodelovati v nagradni igri, mora organizatorju dovoliti dostop do svojih Facebook osebnih podatkov (ime, priimek, e-naslov, spol) ter v komentarju objave na časovnici Facebook strani Telemach zapisati:
Katere slušalke so dobile nagrado EISA 2019/2020 za najboljše odpravljanje šumov iz okolice?

Po zaključku nagradne igre bo organizator dne 16. julija 2020 pripravil končni seznam vseh udeležencev, ki so izpolnili pogoj za sodelovanje v nagradni igri, iz katerega bo izžreban nagrajenec nagradne igre. Žrebanje, ki bo izvedeno elektronsko, bo potekalo dne 16. 7. 2020 na naslovu Igriška ulica 5, 1000 Ljubljana, v prisotnosti tričlanske komisije.

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni z objavo na časovnici Facebook strani Telemach. Nagrajenci bodo morali organizatorju v roku 3 dni od objave posredovati osebne podatke (ime in priimek, naslov, davčno številko) v zasebnem sporočilu na Facebook strani Telemach. Nagrade bo organizator nagrajencem poslal po pošti v roku 15 dni po prejemu podatkov za dostavo nagrade.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi