Telemach nagradna igra: Zadeni dron MAVIC MINI v vrednosti 499 EUR

Telemach nagradna igra poteka od 27. julija od 17.00 do 7. avgusta do 13.00 v družbenem omrežju Facebook

Nagradni sklad sestavljajo naslednje nagrade:
dron MAVIC MINI FLY MORE COMBO v vrednosti 499 EUR z DDV.

V nagradni igri lahko sodelujejo vse uporabnice in uporabniki omrežja Facebook, ki kumulativno izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • so ljubitelji Telemach Facebook strani na naslovu http://www.facebook.com/TelemachSi
  • so starejši od 15 let, pri čemer morajo nagrajenci stari med 15 in 18 let ob prevzemu nagrade priložiti dovoljenje za sodelovanje v nagradni igri, podpisano s strani staršev oziroma skrbnikov
  • so državljani Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji in
  • sprejemajo te pogoje sodelovanja v nagradni igri in pravila omrežja Facebook.

Uporabnik Facebooka, ki želi sodelovati v nagradni igri v komentarju objave, ki jo bo organizator v zvezi z nagradno igro objavil 27. 7. 2020 ob 17.00, na časovnici Facebook strani Telemach zapisati:
Kaj bi bila prva stvar, ki bi jo posnel s tem vrhunskim dronom?

Po zaključku nagradne igre bo organizator dne 7. avgusta 2020 pripravil končni seznam vseh udeležencev, ki so izpolnili pogoj za sodelovanje v nagradni igri, iz katerega bo izžreban nagrajenec nagradne igre. Žrebanje, ki bo izvedeno elektronsko, bo potekalo dne 7. avgusta 2020 na naslovu Igriška ulica 5, 1000 Ljubljana, v prisotnosti tričlanske komisije.

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni z objavo na časovnici Facebook strani Telemach. Nagrajenci bodo morali organizatorju v roku 3 dni od objave posredovati osebne podatke (ime in priimek, naslov, davčna številka) v zasebnem sporočilu na Facebook strani Telemach. Nagrado nagrajenec prevzame v izbrani Telemach poslovalnici. Če nagrajenci osebnih podatkov v zahtevanem roku ne bodo posredovali, se
smatra, da nagrade ne želijo prejeti in s tem izgubijo pravico do nagrade. V takem primeru je organizator prost vseh obveznosti do teh nagrajencev. V organizatorjevi presoji je, da se odloči, ali bo tako nagrado podelil komu drugemu ali ne.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre