Thomy nagradna igra 2021: Za najboljši piknik, Thomy žar podari!

Oglasi

Thomy nagradna igra traja od 1.5.2021 do vključno 15.6.2021 in se nanaša na vse poslovalnice trgovskih verig v Sloveniji.

Nagradni sklad obsega:
15 x Weber žar na oglje (v vrednosti 340,00 €/kos)
30 x paket presenečenja Thomy
20 x nogometna žoga

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.
Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na 2 načina (oba načina štejeta kot prijava za sodelovanje v nagradni igri):
1. Posameznik v času trajanja nagradne igre v kateri koli poslovalnici trgovskih verig v Republiki Sloveniji kupi vsaj en izdelek blagovne znamke Thomy ter pošlje prijavo prek SMS sporočila na številko 6001 z naslednjo vsebino: THOMY številka računa.
Primer:
Prejemnik: 6001
Tekst: THOMY PE0201-02-56018
Struktura zapisa računa se lahko razlikuje od trgovca do trgovca, upoštevajte strukturo zapisa računa, ki ga v določeni trgovini prejmete.
Nekaj primerov struktur računov:
####-###-######
######-###-#####
PE####-##-#####
####-####-#######
Vsak poslani SMS/MMS uporabnika se zaračuna po veljavnem ceniku operaterja (npr. Telekom Slovenija, A1 in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen.

ali

2. Posameznik v času trajanja nagradne igre pošlje prijavo preko MMS sporočila na številko 6001 ali prek elektronske pošte na naslov [email protected] z naslednjo vsebino: THOMY in priloženo fotografijo, na kateri je fotografiran s Thomy majonezo in jedjo, ki jo je popestril z njo.
Vsak udeleženec, ki bo v nagradni igri sodeloval s prijavo na zgoraj naveden način – s poslano fotografijo, sodeluje v nagradni igri z največ 1 (eno) fotografijo. Prijava mora biti unikatna, to pomeni, da se več različnih oseb ne more prijaviti s fotografijo pod isto telefonsko številko ali z isto fotografijo pod različnimi telefonskimi številkami. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa – s fotografijo, lahko sodeluje zgolj enkrat.
Vse poslane fotografije, ki izpolnjujejo zgornje pogoje,, bodo vneseni v centralno bazo podatkov.
Vsako poslano MMS sporočilo uporabnika/udeležanca se zaračuna po veljavnem ceniku mobilnega operaterja (npr.Telekom Slovenija, A1 in Telemach). Prejeti povratni SMS je brezplačen.

Žrebanje nagrad bo potekalo med vsemi unikatnimi številkami poslanih računov in v primeru poslane fotografije med unikatnimi fotografijami in telefonskimi številkami 17.6.2021. Dobitniki bodo izžrebani iz centralne baze podatkov s pomočjo računalniške aplikacije, po metodi naključnega izbora. Žrebanje bo nadzirala tričlanska komisija. Vsak udeleženec je lahko izžreban samo za eno nagrado.

Imena in priimki nagrajencev bodo objavljeni na spletni strani www.nestle.si najkasneje v 10 delovnih dneh po žrebanju. Dobitniki nagrad bodo o prejeti nagradi obveščeni na mobilno številko, s katero so sodelovali v nagradni igri, in sicer preko SMS sporočila ali telefonskega klica v roku 8 delovnih dni od žrebanja. Nagrajenci s sodelovanjem v nagradni igri soglašajo, da se njihovo ime, priimek, fotografija ter prejeta nagrada objavijo na omenjenih spletnih straneh. V primeru mladoletnikov je za objavo podatkov in fotografije na internetni strani potrebno pridobiti pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Dobitniki nagrade, ki so izpolnili pogoje po teh Pravilih, morajo za prejem nagrade posredovati sledeče podatke: ime, priimek, naslov, rojstni datum, v primeru prejema nagrade v vrednosti nad 42 EUR davčno številko, in v primeru sodelovanja s številko računa tudi kopijo le-tega in sicer na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov NESTLE ADRIATIC TRGOVINA d.o.o., Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana. Podatke morajo nagrajenci poslati v roku 8 delovnih dni od prejema obvestila o rezultatu žrebanja prek SMS sporočila oz. klica. Nagrado prejmejo po hitri pošti v 30-tih dneh od datuma žrebanja, na naslov, ki ga bo dobitnik posredoval organizatorju. O pošiljki bo izvajalec dobitnika obvestil. V primeru, da dobitniku nagrade ne bo mogoče osebno izročiti, jo bo lahko osebno prevzel na sedežu organizatorja v vnaprej dogovorjenem terminu.
V primeru, da se nagrajenec na telefonski klic ali SMS sporočilo ne odzove v treh delovnih dneh po posameznem žrebanju oziroma v roku 8 delovnih dni Organizatorju ne sporoči davčne številke v primeru prejema nagrade v vrednosti nad 42 EUR, bo Organizator nagradne igre izbral naslednjega nagrajenca.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi