Oglasi

Toffifee nagradna igra 2020: TOFFIPOŠTA

Oglasi

Toffifee nagradna igra bo potekala na spletni strani od torka, 1.9.2020, do ponedeljka, 26.10.2020.

Nagradni sklad vsebuje
Glavna nagrada:
Vavčer v vrednosti 700 EUR; vavčer se lahko uporabi za najem turističnih nastanitev, najem avtodoma oziroma se uporabi za druge spremljevalne prostočasne družinske aktivnosti, v obdobju od enega leta prejema nagrade, oz. najkasneje do konca leta 2021.
8 tedenskih žrebanj:
Na vsakem žrebanju se podeli 30 nagrad – potovalne in
namizne igre; vrednost posamezne nagrade ne presega 42 EUR

Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Možno je večkratno sodelovanje. Vsak udeleţenec (vezano na elektronski naslov) lahko v tedenskem nagradnem ţrebanju sodeluje samo enkrat. V tedenskem ţrebu so le sodelujoči iz tekočega tedna.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na 2 enakovredna načina.
Udeleženci lahko v nagradni igri sodelujejo tako, da na spletni strani www.toffifee.si izpolnijo in oddajo prijavnico za sodelovanje v nagradni igri, s katero se strinjajo s pogoji in pravili nagradne igre ter:

  1. kupijo katero koli pakiranje Toffifee in številko računa skupaj z ostalimi zahtevanimi podatki vpišejo v obrazec. Originalni račun, iz katerega je razvidno, da
    je bilo kupljeno vsaj eno Toffifee pakiranje, morajo udeleţenci kot dokaz hraniti do 30.10.2020
    ali
  2. s pomočjo Toffifee kamere naredijo fotografijo sebe in jo upoštevajoč navodila v obliki personalizirane ToffiPošte pošljejo najljubšemu prijatelju, prijateljici, članu svoje ToffiFamily.
    Sodelovanje v nagradni igri pod pogoji iz točk 2 prejšnega odstavka bo omogočeno udeležencem, ki bodo imeli pri dostopu do spletne strani nagradne igre ali mobilne strani nagradne igre aktivirane ustrezne funkcionalnosti – spletno kamero.

Nakup izdelkov Toffifee ni nujno pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Oglasi

Datumi tedenskih žrebanj so ob sredah:
9.9., 16.9., 23.9., 30.9.,7.10., 14.10., 21.10., 28.10.2020.
Ţreb za glavno nagrado – vavčer v višini 700 EUR, v katerem sodelujejo vsi udeleţenci nagradne igre, bo potekal na sedežu dne 28.10.2020.

Izid nagradne igre in nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani organizatorja www.toffifee.si Nagrajenci bodo o načinu prevzema nagrade obveščeni po elektronski pošti v roku 3 delovnih dni po zaključku vsakokratnega žrebanja.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi