Oglasi

TUŠ nagradna igra 2020: Vroča sms nagradna igra

Oglasi

TUŠ nagradna igra “Vroča sms nagradna igra” poteka od 1. julija 2020 do vključno 3. avgusta 2020 v vseh trgovinah in franšizah Tuš.

Organizator bo v okviru nagradne igre podelil:
10 x košara piknik dobrot v vrednosti do 40 € z DDV
10 x poletna osvežitev pijače in sladoleda v vrednosti do 40 € z DDV
120 x Equa stekleničk

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Republike Slovenije in osebe s tujim državljanstvom s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na spodaj opisane načine:

  1. z nakupom označenih izdelkov dobaviteljev v trgovinah in franšizah Tuš Nakup enega izdelka prinese 1 kodo za sodelovanje v nagradni igri. Pogoj za pridobitev kode za sodelovanje v nagradni igri je predložitev Tuš klub kartice.

Kako do nagrade?

  1. V Tuš trgovini kupite označen izdelek.
  2. Odkrijte kodo, ki jo najdete na računu.
  3. Kodo s ključno besedi POLETJE pošljite na 3131.
    Uporabnik lahko sodeluje tolikokrat, kolikokrat je opravil nakup in ima na tak način večjo možnost za pridobitev nagrade. Uporabnik pošlje SMS s ključno besedo POLETJE in številko pridobljene kode na računu (npr. TUS 123456) na 3131. Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti (Telekom Slovenije, A1, Telemach in T-2). Uporabnik ki je poslal SMS s ključno besedo in številko računa, prejme brezplačni SMS za potrditev splošnih pogojev na www.tus.si.si. Če uporabnik s povratnim smsom potrdi splošne pogoje s svojimi poslanimi podatki, prejme brezplačen SMS z zahvalo za sodelovanje.
Oglasi

Označeni izdelki, ki vam lahko prinesejo nagrado:
PIVO ZLATOROG 0,5 l
SVETLO PIVO UNION 0,5 l
NARAVNA MINERALNA VODA COSTELLA 1,5 l
KLOBASA S SIROM AVE GRILL 400 g
KODRASTI REZANCI ZLATO POLJE 500 g
JAJČNE TESTENINE ZLATO POLJE 500 g
JAJČNA RIBANA KAŠA ZLATO POLJE 500 g

Žreb se bo izvedel do 10. avgusta 2020 na sedežu podjetja Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje s pomočjo računalniškega programa, ki vsem sodelujočim omogoča enake možnosti izžrebanja. Rezultati žrebanja bodo javno objavljeni najkasneje v petek, 14. avgusta 2020 na strani www.tus.si. Organizator nagrajence o prejetju nagrade obvesti s klicem ali SMS sporočilom. Nagrajenci, ki prejmejo nagrado, morajo v 7 dneh od prejetja obvestila o prejetju nagrade, na naslov Engrotuš d. o. o., Cesta v Trnovlje 10 a, 3000 Celje pisno posredovati svoje osebne podatke.

Za pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi