Oglasi

Tuš: Union nagradna igra – Osvežite piknik z vročimi nagradami

Oglasi

Trajanje:

Union nagradna igra poteka v času od 13.4.2022 do vključno 3.5.2022 v vseh trgovinah in franšizah Tuš.

Nagrade:

  • 10 x komplet za popolni piknik blagovne znamke Weber. Vrednost 1 kompleta za popolni piknik Weber znaša 207,4 € z DDV. Posamezen komplet vsebuje žar na oglje, kamin za prižiganje oglja, pribor za peko in oglje.

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Republike Slovenije in osebe s tujim državljanstvom s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče z nakupom vsaj enega 24/1 pakiranja izdelka piva (24 x 0,5l pločevinka) Laško ali Union.

Sodelujoči lahko z enim računom sodeluje v nagradni igri samo enkrat, ne glede na to, če je kupil več pakiranj izdelka piva (24 x 0,5l pločevinka) Laško ali Union in ima na tak način možnost za pridobitev nagrade. Sodelujoči pošlje račun kot dokazilo o opravljenem nakupu in svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefonsko številko
na sedež podjetja:
Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje, s pripisom “V Tušu osvežite piknik z vročimi nagradami” najkasneje do srede, 11.5.2022.

Nagradno žrebanje

Žreb se bo izvedel med vsemi sodelujočimi, ki bodo poslali račun in svoje podatke na zgoraj naveden naslov najkasneje do srede, 11.5.2022. Žreb se bo odvil najkasneje do 16.5.2022 na sedežu podjetja Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje s pomočjo računalniškega programa, ki vsem sodelujočim omogoča enake možnosti izžrebanja.

Dobitniki nagrad

Oglasi

Rezultati žrebanja bodo javno objavljeni najkasneje v torek, 17.5.2022 na spletni strani www.tus.si.

Rezultati bodo objavljeni 8 dni, nato pa se izbrišejo iz spletne strani.

Prevzem nagrad

Organizator nagrajence o prejetju nagrade obvesti z elektronskim sporočilom. Nagrajenci, ki prejmejo nagrado, morajo v 7 dneh od prejetja obvestila o prejetju nagrade, na naslov Engrotuš d. o. o., Cesta v Trnovlje 10 a, 3000 Celje posredovati svoje osebne podatke – ime in priimek, naslov ter davčno številko.

Nagrajenci lahko prevzamejo nagrado po podpisu potrdila o prevzemu nagrade (če je
prevzem v trgovini ali skladišču se prevzem podpiše ob izročitvi nagrade, pri prevzemu nagrade preko Pošte šteje potrdilo o prevzemu pošiljke), najkasneje v roku 4 tednov od dneva, ko organizator prejme podatke navedene v prejšnjem odstavku.

Pravila Tuš in Union nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi