Tuš nagradna igra: Na smučanje s Tušem 2023

Trajanje:

Tuš nagradna igra poteka od 18.1.2023 do vključno 7.2.2023 v vseh trgovinah in franšizah Tuš.

Nagrade:

  • 2 x športna ura Garmin Fenix 6s v vrednosti 457,5 € z DDV
  • 20 x bon za 2-dnevno smučarsko vozovnico za odrasle za slovenska smučišča v vrednosti 78,5 € z DDV
  • 20 x dnevna vstopnica za Svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju Planica 2023 na določen datum v vrednosti 64,275 € z DDV
  • 20 x 1- dnevna enotna kopalna karta Sava hotels & resort za odrasle v vrednosti 20 € z DDV

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Republike Slovenije in osebe s tujim državljanstvom s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

  1. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče z nakupom označenih izdelkov z oznako “Na smučanje s Tušem” v trgovinah in franšizah Tuš.
  2. Pogoj za pridobitev kode za sodelovanje v nagradni igri je poleg nakupa označenih izdelkov predložitev Tuš klub kartice.
  3. Nakup vsaj enega izdelka z oznako “Na smučanje s Tušem” in predložitev Tuš klub kartice prinese 1 kodo za sodelovanje v nagradni igri.
  4. Pridobljene kode na računu (npr. ZIMA 123456) na številko 3131. Uporabnik, ki je poslal SMS s ključno besedo in pridobljeno kodo na računu, prejme brezplačni SMS za potrditev splošnih pogojev na www.tus.si. Uporabnik mora za zaključek prijave na nagradno igro s povratnim sms-om potrditi splošne pogoje ter posredovati svoje podatke. Prijava na nagradno igro je uspešno zaključena, ko uporabnik prejme brezplačen SMS z zahvalo za sodelovanje v nagradni igri.
  • Uporabnik lahko sodeluje tolikokrat, kolikokrat je ob nakupu prejel kodo za sodelovanje in ima na tak način večjo možnost za pridobitev nagrade. Uporabnik pošlje SMS s ključno besedo ZIMA in številko.
  • Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat. Vsak sodelujoči lahko prejme le eno nagrado, ne glede na vrsto nagrade

Žrebanje nagrad

Žreb se bo izvedel do 20. 2. 2023 na sedežu podjetja Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje s pomočjo računalniškega programa, ki vsem sodelujočim omogoča enake možnosti izžrebanja.

Objava nagrajencev

Rezultati žrebanja bodo javno objavljeni najkasneje 22. 2. 2023, na spletni strani www.tus.si

Rezultati bodo objavljeni 8 dni, nato pa se izbrišejo iz spletne strani.

Obveščanje nagrajencev

Organizator nagrajence o prejetju nagrade obvesti tudi s klicem ali SMS sporočilom. Nagrajenci, ki prejmejo nagrado, morajo v 7 dneh od prejetja takšnega obvestila o prejetju nagrade, na naslov Engrotuš d. o. o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje pisno posredovati svoje osebne podatke – ime in priimek, naslov ter davčno številko.

Nagrajenci lahko prevzamejo nagrado po podpisu potrdila o prevzemu nagrade (v primeru, da se prevzem opravi v poslovalnici trgovine Tuš ali v skladišču, se potrdilo o prevzemu podpiše ob izročitvi nagrade, pri prevzemu nagrade preko Pošte Slovenije šteje potrdilo o prevzemu pošiljke), najkasneje v roku 4 tednov od dneva, ko organizator prejme podatke navedene v prejšnjem odstavku.

Pravila Tuš nagradne igre

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre