Tuš nagradna igra: Nagradna igra banane

Trajanje:

Tuš nagradna igra poteka od 1.6.2022 do vključno 28.6.2022 v vseh trgovinah in franšizah Tuš.

Nagrade:

  • 10 x električno kolo VMS Energy. Vrednost 1 električnega kolesa znaša 902,8 € z DDV

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Republike Slovenije in osebe s tujim državljanstvom s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Način sodelovanja v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri je mogoče na spodaj opisan način:

  • Z nakupom 2 kg ali več banan blagovne znamke Bonita, Chiquita ali Del Monte.
  • S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje: Kateri sadež od naštetih je najbolj priljubljen na svetu? A) Avokado, B) Banane, C) Marelice;

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je

Račun iz katerega je razviden nakup vsaj 2 kilograma banan blagovne znamke Bonita, Chiquita ali Del Monte

ali

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje – Kateri sadež od naštetih je najbolj priljubljen na svetu – www.tus.si/banane/

Sodelujoči lahko z enim računom sodeluje v nagradni igri samo enkrat, ne glede na to, če je kupil več kot 2 kilograma banan blagovnih znamk Bonita, Chiquita ali Del Monte oziroma odgovoril pravilno na nagradno vprašanje.

Sodelujoči pošlje račun kot dokazilo o opravljenem nakupu in svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefonsko številko na sedež podjetja Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje, s pripisom “Nagradna igra Banane 2022” najkasneje do srede, 11. 7. 2022 ali pa račun naloži in odda svoje osebne podatke: ime, priimek, naslov in telefonsko številko preko podstrani nagradne igre www.tus.si/banane/ .

Sodelujoči lahko odgovor na nagradno vprašanje pošlje skupaj s svojimi podatki: ime, priimek, naslov in telefonsko številko na sedež podjetja Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje, s pripisom “Nagradna igra banane 2022” ali pa odgovori na nagradno vprašanje in odda svoje osebne podatke: ime, priimek, naslov in telefonsko številko preko podstrani www.tus.si/banane/ .

Žrebanje nagrad

Žreb se bo izvedel med vsemi sodelujočimi, ki bodo poslali račun ali poslali odgovor na nagradno vprašanje in svoje podatke na zgoraj naveden naslov najkasneje do petka, 1.7.2022, ali pa bodo naložili sliko računa oz. odgovor na nagradno vprašanje in vpisali svoje podatke preko podstrani www.tus.si/banane/.

Žreb se bo odvil najkasneje do 13.7.2022 na sedežu podjetja Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje s pomočjo računalniškega programa, ki vsem sodelujočim omogoča enake možnosti izžrebanja.

Dobitniki nagrad

Rezultati žrebanja bodo javno objavljeni najkasneje v ponedeljek, 20.7.2022 na spletni strani www.tus.si/banane/

Prevzem nagrad

Organizator nagrajence o prejetju nagrade obvesti z elektronskim sporočilom ali preko mobilnega telefona. Nagrajenci, ki prejmejo nagrado, morajo v 7 dneh od prejetja obvestila o prejetju nagrade, na naslov Engrotuš d. o. o., Cesta v Trnovlje 10 a, 3000 Celje posredovati svoje osebne podatke – ime in priimek, naslov ter davčno številko. Nagrajenci lahko prevzamejo nagrado po podpisu potrdila o prevzemu nagrade (če je prevzem v trgovini ali skladišču se prevzem podpiše ob izročitvi nagrade, pri prevzemu nagrade preko Pošte šteje potrdilo o prevzemu pošiljke), najkasneje v roku 4 tednov od dneva, ko organizator prejme podatke navedene v prejšnjem odstavku.

Pravila Tušnagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre