Twix nagradna igra 2020: Twix in kava

Oglasi

Twix nagradna igra se začne 1. marca 2020 in traja do 5. aprila 2020. Odlična nagradna igra za vse, ki imate radi potovanja in seveda sladke.

Glavne nagrade so:
I. 1-krat potovanje po izbiri za 2 osebi – vrednost darilnega bona znaša 2000 EUR na potnika, skupno 4.000 EUR
Nagrado je mogoče izkoristiti izključno za eno potovanje za dve osebi. Darilni bon je treba izkoristiti in urediti potovanje do 31. december 2020 v dogovoru s turistično agencijo DC Travel by B Travel glede na razpoložljivost terminov. Termin potovanja je lahko v letu 2021.
Potni bon ne vključuje zdravstvenega zavarovanja potovanja ali zavarovanja odpovedi potovanja. Udeleženci se strinjajo, da bodo zagotovili svoje potne listine (potni list, vizum) in potovalno zdravstveno zavarovanje.
II. 2-krat kavni aparat SMEG – vrednost nagrade znaša 420 evrov.
Tedenske nagrade so:
I. 30-krat darilni paket Twix in Barcaffe Black’n’Easy
II. 4-krat aparat FujiFilm INSTAX MINI 9 in škatla filmov (20 kosov)

Način sodelovanja v nagradni igri:
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni državljani Slovenije, ki
I. v obdobju od 1. marca 2020 do 5. aprila 2020 v kateri koli trgovini v Sloveniji kupijo katero koli pakiranje/izdelek Twix in na spletno stran twix.si naložijo številko računa ter osebne podatke
ali
II. na spletno stran twix.si naložijo fotografijo, ki prikazuje Twix in kavo ali drugi topli napitek oziroma način uživanja Twixa in kave ali drugega toplega napitka ter prav tako naložijo osebne podatke.

Tedenska žrebanja bodo potekala 9.3.2020, 16.3.2020, 23.3.2020 in 30.3.2020, glavno žrebanje pa bo izvedeno 6.4.2020 Vsa žrebanja bodo potekala v prisotnosti tričlanske komisije za žreb.
Obvestilo o dobitnikih bo objavljeno na www.twix.si najpozneje v treh delovnih dneh po izžrebanju nagrajencev, nagrajenci pa bodo prejeli obvestilo po elektronski pošti.
Nagrade bodo poslane po pošti najpozneje v 30 dneh od datuma, ko je obvestilo o nagradi poslano, na naslov, ki ga je prijavitelj navedel ob vpisu. Če pošiljke ni bilo mogoče dostaviti, bo organizator poskrbel za ponovno pošiljanje v 15 dneh.

Kliknite TUKAJ za podrobne nagradne igre in pravil

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi