UniCredit Banka nagradna igra 2021

Trajanje nagradne igre:

UniCredit Banka Slovenija nagradna igra se začne dne 23.11.2021 in se zaključi dne 31.12.2021 ob polnoči.

Nagradni sklad:

100 x 25 EUR

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka fizična oseba, stranka organizatorja, ki ima državljanstvo Republike Slovenije, ima stalno prebivališče v Republiki Sloveniji, je na dan pričetka nagradne igre stara najmanj 18 let ter bo v času trajanja nagradne igre izpolnila naslednje pogoje:


a) bo kot imetnik kreditne kartice Mastercard v času trajanja nagradne igre opravila vsaj eno transakcijo s kreditno kartico Mastercard v vrednosti vsaj 50 EUR, pri čemer mora nakup
razdeliti na vsaj 2 obroka s pomočjo storitve Varnostno sporočilo SMS
in
b) bo v času trajanja nagradne igre na spletni strani www.unicreditbank.si/mc-nagradna-igra izpolnila obrazec za sodelovanje v nagradni igri ter potrdila sodelovanje v nagradni igri in seznanjenost s pogoji nagradne igre.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Oseba, ki ni uporabnik kreditne kartice Mastercard lahko v nagradni igri sodeluje na alternativni način, tako da:
a) na naslov [email protected] pošlje sebek oz. »selfi« pred trgovino, kjer najraje kupuje oziroma v primeru, da je to online trgovina fotografijo, kako opravlja nakup. V sporočilu z najmanj 200 znaki poleg fotografije navede tudi 3 življenjske primere, v katerih bi po lastnem mnenju najbolje izkoristil ugodnosti in funkcionalnosti, ki jih omogoča kreditna kartica Mastercard
in
b) na spletni strani www.unicreditbank.si/mc-nagradna-igra izpolni obrazec za sodelovanje v nagradni igri ter potrdi sodelovanje v nagradni igri in seznanjenost s pogoji nagradne igre.

Na opisan alternativni način lahko posamezna oseba v tej nagradni igri sodeluje le enkrat, medtem ko vsak nakup, razdeljen na obroke in ob pravilno izpolnjeni enkratni prijavi za sodelovanje v nagradni igri, omogoča možnost za žreb v nagradni igri.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrade bo potekalo dne 17.1.2022 ob 14. uri in ne bo javno.

Žrebanje se bo izvedlo po načelu naključne računalniške izbire s seznama udeležencev v nagradni igri, nagrado pa bodo prejelo prvih 100 izžrebanih, ki bodo zadostovali zgoraj opisanim pogojem za sodelovanje. Organizator bo poleg 100 nagrajencev izžrebal še 10 rezervnih nagrajencev.

Obvestila nagrajencem in prevzem nagrad

Nagrajenec bo o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade obveščen v roku petih delovnih dni po izvedenem žrebu po elektronski pošti in/ali na telefonsko številko, ki se nahaja v podatkovni bazi organizatorja, v kolikor z njo razpolaga. Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti, če je elektronski naslov napačen ali nepopoln.

Nagrajenec mora organizatorju potrditi, da se strinja s prevzemom nagrade in pred nakazilom nagrade organizatorju posredovati izpolnjeno in podpisano izjavo o prevzemu nagrade.
Nagrajencem bo denarna nagrada nakazana na transakcijski račun v roku, ki bo določen v obvestilu o izžrebani nagradi.

Pravila

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre