Oglasi

Unilever nagradna igra: Osvojite najboljše nagrade

Oglasi

Trajanje:

Unilever nagradna igra traja od 1.6.2024. do 30.6.2024.

Nagrade:

Osvojite lahko:

  • 5 x Hisense TV – vrednost ene nagrade je 818,85 EUR
  • 5 x PlayStation – vrednost ene nagrade je 563,99 EUR
  • 50 x darilni paket – vrednost ene nagrade je manj kot 42 EUR
  • 150 x steklenic za vodo – vrednost ene nagrade je 14 EUR

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne osebe s stalnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije in imajo slovensko davčno številko, ter izpolnjujejo pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujete na 2 načina, in sicer:

Z nakupom in prijavo preko spletnega obrazca:

  1. korak: v obdobju od 1.6.2024 do 30.6.2024 v kateri koli trgovini Spar v Republiki Sloveniji opravite nakup najmanj enega izdelka Axe, Dove, Rexona, Rexona Men ali Dove Men + Care (trda mila Dove niso vključena v nagradno igro).
  2. korak: izpolnite obrazec na spletni strani www.unilevernagradnaigra.com/si/eurodmc2024, pri čemer morate v obrazec vpisati številko računa, mobilno številko, ime in priimek, naslov, poštno številko in mesto.
Oglasi

Brez nakupa, s sodelovanjem na podlagi poslane zgodbe:

V času trajanja nagradne igre napišite kratko avtorsko zgodbo v obsegu od 500 do 1000 besed, na temo “Katerega od izdelkov* bi priporočili prijatelju? (*Dove, Axe, Rexona, Dove Men+Care, Rexona Men)”, pod zgodbo navedite svoje kontaktne podatke (ime in priimek, kontaktna telefonska številka), ter vse skupaj pošljite e-mail na naslov: [email protected] (z obvezno zadevo: “Prijava na nagradno igro OSVOJITE NAJBOLJŠE NAGRADE Z NAKUPOM V SPARU”).

Žrebanje nagrad

Žrebanje poteka na dan 1.7.2024. Prejemnike nagrad se izžreba izmed vseh sodelujočih udeležencev z naključnim algoritmom.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 10 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.unilevernagradnaigra.com/si/eurodmc2024.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajence se obvesti tudi na kontaktno telefonsko številko, ki jo je posameznik posredoval ob prijavi na nagradno igro.

Prevzem nagrad

Nagrade bodo podeljene najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. Stroške dostave nagrad krije organizator. Prevzem nagrade Hisense LED TV 65 je možen samo fizično na naslovu organizatorja FUTURA DDB, Poljanski nasip 6, 1000 Ljubljana. Ostale nagrade bodo nagrajenci prejeli po pošti.

Pravila Unilever nagradne igre in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.unilevernagradnaigra.com

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi