Oglasi

Union nagradna igra: Piknik na polno

Oglasi

Trajanje:

Union nagradna igra traja od 01.04.2023 do vključno 31.05.2023. do 23:59 ure.

Nagrade:

8 x žar na oglje Broil Keg (nagrada).

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 18 let.

V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki sodelujejo pri organizaciji, trženju in izvedbi nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nagradna igra poteka v vseh poslovalnicah Mercator z izjemo franšiz.

  1. Posameznik lahko sodeluje na način, da na spletni strani organizatorja www.union.si/NAGRADNAIGRA vpiše številko računa, ki je bil izdan v fizičnih poslovalnicah Mercator. Sodelovanje je možno tudi z računom iz spletne trgovine Mercator
    https://trgovina.mercator.si/market. Sodelovanje z računi iz Mercatorjevih franšiznih trgovin ni možno. Iz računa, katerega številko uporabnik navaja ob prijavi za nagradno igro mora biti jasno razviden nakup vsaj enega artikla znamke Union.
  2. Način sodelovanja: Preko odgovora na nagradno vprašanje na spletnem mestu www.union.si/NAGRADNAIGRA. V tem primeru nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V žreb se bodo uvrstili samo tisti sodelujoči, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje.
Oglasi

Ne glede na način sodelovanja mora udeleženec posredovati tudi svoje ime in priimek ter svoj e-poštni naslov. V primeru, da je sodelujoči izžreban za nagrado, mora posredovati tudi svoj naslov bivališča in davčno številko.

Žrebanje nagrad

Žreb bo potekal 01. 06. 2022 za nagradno igro, ki traja od 01.04.2023 do 31.05.2023

Prevzem nagrad

Dobitniki nagrad bodo o osvojeni nagradi obveščeni prek e-maila, ki so ga navedli ob prijavi, v roku 10 dni od dneva objave rezultatov nagradne igre in bodo pozvani k oddaji vseh podatkov o nagrajencu v roku 7 dni preko e-maila. Nagrajenci, ki ne bodo upoštevali roka, niso upravičeni do nagrade.

Nagrajenci nagrado prejmejo po pošti v roku 30 dni od posredovanja podatkov za prevzem nagrade. Strošek dostave nagrade krije organizator.

Pravila Union nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.union-experience.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi