Oglasi

Violeta We Care nagradna igra: AIR FIT SPAR

Oglasi

Violeta We Care traja od 24. februarja 2021 do 24. marca 2021

Nagrade za sodelovanje v nagradni igri so:
3 x športno pametno uro HUAWEI Watch Fit
200 x žoga za pilates
800 x nahrbtnik za fitnes

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje samo enkrat. V nagradni igri je mogoče sodelovati na dva enakovredna načina:
1. Ob nakupu katerihkoli dveh pakiranj vložkov blagovne znamke Violeta We Care v trgovinah Spar ali Interspar tako, da kupec v obrazec na spletni
strani https://wecare.violeta.com/sl/programi-zvestobe/ naloži fotografijo računa, s katerim dokazuje nakup dveh pakiranj katerihkoli vložkov blagovne znamke Violeta We Care v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 24. februarja in 24. marca 2021. Poleg tega uporabnik v spletni obrazec vnese še svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov, naslov bivanja).
2. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče tudi brez nakupa, in sicer tako, da posameznik na naslov Violeta d.o.o., Dunajska cesta 199, 1000 Ljubljana pošlje dopis v fizični obliki s pripisom »Za marketing« z odgovorom na vprašanje »Kako pomembna je za vas telovadba?« v obsegu 500–600 znakov brez presledkov. Dopis mora vsebovati tudi naslednje osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, telefonsko številko, elektronski naslov in naslov prebivališča. Ta dopis mora posameznik obvezno poslati tudi na [email protected] v elektronski obliki, v zadevi naj obvezno
piše »Sodelovanje nagradna igra AIR FIT Spar Za marketing«. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo poslali dopis v obeh oblikah v obdobju od 24. februarja 2021 do 24. marca 2021. Vsi dopisi, ki bodo prispeli na sedež podjetja po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali.

Žrebanje nagrad bo potekalo 31. marca 2021 na sedežu organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Oglasi

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani https://wecare.violeta.com/sl/ najkasneje do 9. aprila 2021.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel do najkasneje 6. aprila 2021 na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi