Oglasi

VISA nagradna igra 2020

Oglasi

VISA nagradna igra traja od 22. juna 2020 od 00:00 do 16. avgusta 2020 do 23:59 (po slovenskem času).

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za:
8 x 1.000 EUR (8 nagrad v vrednosti 1.000 EUR, ki bodo vse izžrebane na isti dan, tj. datum žreba).
Skupna vrednost nagradnega sklada je 8000 EUR

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji (polnoletne morajo biti že na dan pričetka nagradne igre 22. juna 2020).

V nagradni igri je možno sodelovati na sledeči način:

  1. v času trajanja nagradne igre opravijo vsaj en nakup v vrednosti najmanj 20 EUR na katerem koli fizičnem ali spletnem prodajnem mestu v Sloveniji ali tujini s plačilno kartico Visa, ki ni poslovna kartica, in ki so jo izdale sodelujoče banke (opredeljene v nadaljevanju) ter
  2. se registrirajo na spletni strani www.visaeurope.si ter na navedeni spletni strani navedejo svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko ali elektronski naslov, na katerega jih lahko kontaktiramo v primeru zmage, naložijo sliko ali sken izpisa s POS terminala, ki dokazuje, da je bil nakup opravljen s kartico Visa, podajo soglasje glede osebnih podatkov in glede sodelovanja v nagradni igri, vse v času trajanja nagradne igre.

Sodelujoče banke, izdajateljice Visa kartic, so:
Abanka d.d.,
Banka Intesa Sanpaolo d.d.,
Nova KBM d.d.,
NLB d.d.,
SKB banka d.d. Ljubljana,
UniCredit Banka Slovenija d.d.

Oglasi

Žrebanje nagrajencev bo 24.8.2020. V roku 24 ur po žrebu bo izvajalec stopil v stik z izžrebancem prek e-pošte, telefona ali priporočene pošte ter ga prosil za pisno soglasje za potrditev sodelovanja v nagradni igri in prevzem nagrade ter posredovanje IBAN podatka transakcijskega računa ter davčne številke in morebitnih drugih za izplačilo oziroma podelitev nagrade potrebnih podatkov.Rok za oddajo pisnega soglasja s podatki je 5 dni od prejema obvestila s strani izvajalca, pri čemer se šteje, da je izžrebanec pravočasno oddal pisno soglasje, če ga je oddal priporočeno na pošto peti dan od prejema obvestila izvajalca, v ostalih primerih pa na dan prejema posameznikovega soglasja s strani izvajalca. Datum podelitve nagrade: do ponedeljka, 7.9.2020 (na ta dan bodo na transakcijske račune zmagovalcev izplačane vse denarne nagrade).

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi