VISA nagradna igra 2021: 6 x Televizor Samsung QE55Q80T

Oglasi

VISA nagradna igra poteka od 10.5.2021 od 00.00 (po slovenskem času) do 20.6.2021 do 23.59 (po slovenskem času).

Sklad nagrad vsebuje:
6 x Televizor Samsung QE55Q80T in stenski nosilec Barkan 3300, v vrednosti 928,00 EUR;

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji (polnoletne morajo biti že na dan pričetka nagradne igre 10.5.2021)

V nagradni igri je možno sodelovati na sledeči način:
1. v času trajanja nagradne igre opravijo vsaj en nakup na katerem koli fizičnem ali spletnem prodajnem mestu v Sloveniji ali tujini s plačilno kartico Visa, ki ni poslovna kartica, in ki so jo izdale sodelujoče banke (opredeljene v nadaljevanju),
in
2. se registrirajo na spletni strani www.visaeurope.si ter na navedeni spletni strani vnesejo svoje ime in priimek, naslov, telefonsko številko ali elektronski naslov, na katerega jih lahko kontaktiramo v primeru zmage, naložijo sliko ali sken izpisa s POS terminala, ki dokazuje, da je bil nakup opravljen s kartico Visa, podajo soglasje glede osebnih podatkov in glede sodelovanja v nagradni igri, vse v času trajanja nagradne igre.

Sodelujoče banke, izdajateljice kartic Visa, so:
• Banka Intesa Sanpaolo d.d.,
• Nova KBM d.d.,
• NLB d.d.,
• SKB banka d.d. Ljubljana,
• UniCredit Banka Slovenija d.d

Izvajalec bo nagradni žreb opravil izmed vseh sodelujočih oseb, ki so upravičene do sodelovanja.
Datum žreba: Ponedeljek, 28. 6. 2021

Žreb bo opravljen na sedežu izvajalca v Ljubljani. Žrebanje se opravi računalniško in ne bo javno. Pri žrebanju bo sodelovala tri članska komisija, ki jo sestavljajo predstavniki izvajalca.

V roku 24 ur po žrebu bo izvajalec stopil v stik z izžrebancem prek e-pošte, telefona ali priporočene pošte ter ga prosil za pisno soglasje za potrditev sodelovanja v nagradni igri in prevzem nagrade ter posredovanje davčne številke in morebitnih drugih za podelitev nagrade potrebnih podatkov.

Nagrade bodo izžrebanci lakho prevzeli do 31. 7. 2021 na sedežu izvajalca, MMS Marketinške komunikacije, d.o.o., Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, po predhodnem dogovoru z izvajalcem.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi