WIZ nagradna igra za HP prenosnik i slušalke

Oglasi

Dragocena WIZ nagradna igra poteka na spletni strani od 1. aprila 2020 do vključno 15. maja 2020, pri čemer si organizator pridržuje pravico, da nagradno igro tudi podaljša ali skrajša in o tem obvesti sodelujoče na spletni strani.

Nagrade so:
1 x prenosnik HP 255 G7
1 x slušalke Beatssolo, Beats by dr. Dre
1 x slušalke Urbeats, Beats by dr. Dre

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 18 let, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja.

V tokratni nagradni igri smo izpostavili vprašanja o pravilnem zaščitnem ravnanju pred koronavirusom. WIZ verjame da bomo s širjenjem koristnih informacij in odgovornim ravnanjem hitreje prebrodili te težke trenutke. Sodeluj in spoznaj vse ključne informacije o pravilnem ravnanju za preprečitev širjenja epidemije koronavirusa. Sodelujoči odgovori na vprašanja z več možnimi odgovori (odgovor izbere iz spustnega seznama) in vpiše svoje podatke (spol in letnico rojstva, e- mail).

Nagrajenci bodo izžrebani z računalniškim žrebom 18. maja 2020. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani WIZ.hr. Obenem bodo obveščeni prek e-maila na katerega morajo v roku sedem delovnih dni od prejema poziva odgovoriti v skladu z zahtevanimi podatki.

TUKAJ najdete obrazec za sodelovanje v nagradni igri

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi