Zelene doline in MLEKARNA CELEIA nagradna igra: OHRANJAMO SPOMINE

Oglasi

Trajanje:

MLEKARNA CELEIA nagradna igra poteka od 6.3.2023 od 00:00 ure do 16.4.2023 do 24:00 ure.

Nagrade:

 • Glavna nagrada
  • 1 x hladilnik blagovne znamke Gorenje
 • Dnevne nagrade:
  • 80 x MY EQUA steklenička
  • 40 x leseni obeski na temo Velika noč
  • 30 x pliško zajec
  • 15 x košara z izdelki Zelene Doline
 • Prvih 200 sodelovanj s poslanim računom prinaša nagrado: par nogavičk Zelene Doline

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki. Če posameznik sodeluje v nagradni igri je pogoj za sodelovanje v nagradni igri, da se posameznik strinja s tem, da mu organizator nagradne igre občasno pošilja e-sporočila o svoji ponudbi in izdelkih. Od teh sporočil se lahko posameznik kadarkoli odjavi.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Druge osebe, ki se prijavijo oziroma sodelujejo v nagradni igri, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

(A) na podlagi poslane številke računa ali
(B) s sodelovanjem v spletni nagradni igri

(A): Številka računa

Prvi korak: udeleženec v obdobju od 6. 3. 2023 do 16. 4. .2023 v okviru enega nakupa kupi vsaj 3 kom Velikonočnega jogurta ZELENE DOLINE in za njihov nakup shrani račun.

Drugi korak: udeleženec s pomočjo QR kode ali preko spletne strani www.mlecnacesta.si izpolni prijavni obrazec in pošlje e-mail. Prijavni obrazec vsebuje podatke:

 • ime, priimek, naslov, mobitel št., e-naslov
 • številko računa
 • strinjanje s pogoji nagradne igre
 • dovoljenje za pošiljanje obvestil s strani podjetja Mlekarna Celeia

(Primer: NOVAK JANEZ, Ul. Mednarodnih herojev A, 3000 Celje, [email protected], številka računa 12345). S poslanim elektronskim sporočilom se strinja s splošnimi pogoji, ki so dostopni na www.mlecnacesta.si in www.zelenedoline.si ter s posredovanjem svojih kontaktnih podatkov. Od udeleženca se bo zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre (ti podatki so obvezni za sodelovane v nagradni igri) in soglasje za tržne namene (neobvezno – ali se strinja, da prejema brezplačne e-novice ZELENE DOLINE in z navodili, kako se lahko kadarkoli odjavi).

Če se udeleženec s Pravili oz. splošnimi pogoji nagradne igre ne strinja, v nagradni igri ne more sodelovati.

Tretji korak: po uspešno poslanem e-mailu udeleženec prejme sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje in ali je dobitnik nagrade. Hkrati je obveščen, da sodeluje v končnem velikem žrebanju, kjer se poteguje za nagrado HLADILNIK.

(B): Spletna nagradna igra
Posameznik na spletni strani www.mlecnacesta.si ali www.zelenedoline.si lahko sodeluje brez nakupa tako, da zavrti velikonočni jajček. V nadaljevanju se mu izpiše koda, ki jo posreduje skupaj s svojimi kontaktnimi podatki (ime, priimek, naslov, mobilna številka in e-naslov). Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre (ti podatki so obvezni za sodelovane v nagradni igri) in soglasje za tržne namene (neobvezno).

Če se udeleženec s Pravili oz. splošnimi pogoji nagradne igre ne strinja, v nagradni igri ne more sodelovati.

V primeru sodelovanja v spletni nagradni igri (brez nakupa) je prepovedana kakršna koli zloraba nagradne igre. Zlorabo nagradne igre predstavljajo zlasti prepogoste prijave, podane ročno s strani udeleženca, ali na avtomatiziran način, ali poskus tehničnega napada na strežnik. V primeru zlorab ali poskusa zlorab nagradne igre ima organizator možnost takšnega udeleženca tehnično blokirati ter pravico, da ga izključi iz sodelovanja v nagradni igri in iz sodelovanja v nagradnem žrebanju. Navedeno ne izključuje morebitne civilnopravne ali kazenskopravne odgovornosti udeleženca zaradi zlorabe oziroma poskusa zlorabe.

Vsa e-sporočila iz naslova nagradne igre, ki jih bo organizator prejel po zaključku trajanja nagradne igre, ne bodo sodelovala v zaključnem nagradnem žrebanju.

Žrebanje nagrad

V obdobju trajanja nagradne igre se sodelujoče dnevno obvešča o prejetih nagradah. Vsako sodelovanje avtomatično dobi svojo zaporedno številko. S pomočjo algoritma se v času 1 ure sodelujočemu posreduje informacija ali je prejemnik nagrade:

 • MY EQUA steklenička
 • leseni obeski na temo Velika noč
 • pliško zajec
 • košara z izdelki ZELENE DOLINE

ŽREB GLAVNE NAGRADE (vsi sodelujoči): 21.4.2023 bo izpeljan žreb glavne nagrade hladilnik blagovne znamke Gorenje.
V njem bodo sodelovali tisti, ki so sodelovali v nagradni igri »OBUJAMO SPOMINE«, ki traja od 6.3.2023 (od 0.00 ure) do 16.4.2023 do 24.00 ure. V tem žrebanju sodelujejo vsi sodelujoči, tudi tisti, ki so bili v času trajanja nagradne igre že izžrebani.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 1 ure od pravilno izpolnjenega in potrjenega sodelovanja obvesti ali je prejemniki nagrade. Prav tako pa se jih v roku enega tedna obvesti o pošiljanju nagrade in sicer na elektronski naslov, ki je bil posredovan v okviru sodelovanja v nagradni igri.

Objava nagrajencev

Nagrajenci bodo tedensko objavljeni na spletni strani www.mlecnacesta.si in www.zelenedoline.si.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti preko spletne strani www.mlecnacesta.si in www.zelenedoline.si. Stroške poštnih storitev krije organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (e-sporočilo/telefonski klic) pošlje (1.) naslednje osebne podatke:

naslov stalnega oz. začasnega prebivališča (če ga še ni poslal)
davčno številko, za prejemnike nagrad, katerih vrednost prejete nagrade preseže vrednost 42,00 EUR (v tem primeru prejemnik glavne nagrade).

ter v primeru sodelovanja v nagradni igri na podlagi poslanega računa – sliko/scan računa, iz katerega je razvidna številka računa in da so bili kupljeni 3 kom Velikonočnega jogurta ZELENE DOLINE. To pošlje na elektronski naslov iz katerega je prejel obvestilo o prejeti nagradi ali priporočeno po pošti na naslov Mlekarna Celeia, d.o.o., Arja vas 92, 3301 Petrovče s pripisom: Nagradna igra – OBUJAMO SPOMIN

Pravila Zelene doline nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi