Oglasi

Zelene Doline nagradna igra: Ohranjamo božične vezi MLEKARNA CELEIA

Oglasi

Trajanje:

Zelene Doline nagradna igra poteka od 25.11.2021 od 00:00 ure do 20.12.2021 do 24:00 ure.

Nagradni sklad:

  • 1 x glavna nagrada: Počitnice na Rogli za 4 osebe v vrednosti 1.795 eur
  • 10 x 2 božična hoodie-ja
  • 55 x paket 10 lesenih prazničnih okraskov

Nagrada za prvih 55 sodelujočih:
Prvih 55 sodelujočih, ki bodo v nagradni igri sodelovali z vpisom podatkom in pošiljanjem e-voščilnice: 10 lesenih prazničnih okraskov.

Tedenske nagrade:
Vsak teden (od 25.11.2021 do 20.12.2021) bomo v okviru nagradne igre med sodelujočimi, ki so poljubni osebi poslale e- voščilnico, izžrebali 10 oseb, ki prejmejo paket 6 božičnih jogurtov.

Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo te splošne pogoje.

Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Oglasi

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

Posameznik sodeluje v nagradni igri z vpisom svojih podatkov v obrazec za pošiljanje prazničnega e-voščila prijatelju, s potrditvijo splošnih pogojev nagradne igre.

Posameznik preko spletne strani božični.si (ali bozicni.si) z vpisom svojih podatkov (ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonska številka) vpiše svoje osebne podatke. Posameznik – sodelujoči v nagradni igri vpiše prijateljevo ime ter e-naslova, na katerega prijatelju ali bližnjemu pošlje elektronsko praznično voščilnico, v katero vpiše poljubno besedilo. S tem dejanjem in potrditvijo obdelave osebnih podatkov ter splošnih pogojev nagradne igre je avtomatsko prijavljen v žreb za nagrade.

Žrebi nagrad

V obdobju trajanja nagradne igre se izvedejo 3 tedenska žrebanja za božične jogurte, okraske in hoodie-je.

Termini tedenskih žrebanj:

  • 2.12.2021: Žreb 15 sodelujočih, za paket božičnih jogurtov
  • 9.12.2021: Žreb 15 sodelujočih, za paket božičnih jogurtov
  • 16.12.2021: Žreb 15 sodelujočih, za paket božičnih jogurtov

Žreb glavne nagrade:

Žrebanje glavne nagrade poteka v prostorih organizatorja Mlekarna Celeia d.o.o., dne 22.12.2021. V njem bodo sodelovali vsi, ki so preko obrazca na spletni strani božični.si (ali bozicni.si) poljubni osebi na elektronski naslov poslali praznično voščilnico. V tem žrebanju sodelujejo vsi sodelujoči, tudi tisti, ki so bili v času trajanja nagradne igre že izžrebani v tedenskem žrebu ali so bili med prvimi 55 prejemniki nagrad božičnih okraskov. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 3 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani božični.si (bozicni.si) , prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, ki so jo navedli v obrazec za pošiljanje praznične razglednice in s tem sodelovanje v nagradni igri.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani bozicni.si in www.zelenedoline.si. Stroške poštnih storitev krije organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju potrdi točnost podatkov, navedenih v obrazcu za pošiljanje e-voščilnice (ime in priimek,

naslov stalnega oz. začasnega prebivališča in v primeru prejema nagrade katere vrednost preseže 42,00 EUR (v tem primeru prejemnik glavne nagrade), navede tudi davčno številko.

Če se prejemnik nagrade na obvestilo o izžrebanju v roku 7 dni od prejema obvestila na to ne odzove in osebnih podatkov ne posreduje na način, kot to določa drugi odstavek te točke splošnih pogojev, se smatra, da nagrade ne želi prevzeti.

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi