Oglasi

Lidl nagradna igra 2021. DECEMBRSKI KOLEDAR SLADKIH SKRIVNOSTI

Oglasi

Trajanje:

Lidl nagradna igra traja od dne 1.12.2021 do dne 24.12.2021 do 23.59.

Nagradni sklad

  • 24 x Lidlova vrednostna kartica v višini 10 € − za dnevne nagrajence med 1.12.2021 in 24.12.2021
  • 5 x Lidlova vrednostna kartica v višini 50 € − za nagrajence zaključnega žreba

Sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 18 let, ki izpolnjujejo v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja. Mlajši od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov.

Potek nagradne igre

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom in je za vse udeležence brezplačno, vendar morajo pri tem sodelujoči sami poskrbeti za kritje vseh stroškov, ki nastanejo kot posledica sodelovanja v nagradni igri (npr. stroški za internetni dostop, stroški prenosa podatkov ipd.).

Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje večkrat, vendar vsak dan samo enkrat.

Posameznik v nagradni igri sodeluje na način, da vsak dan obišče spletno stran z nagradno igro https://www.lidl.si/favorina/decembrski-koledar-sladkih-skrivnosti , kjer vsak dan lahko odpre novo polje decembrskega koledarja in reši uganko. Ob pravilno rešeni uganki, se uporabniku prikaže sladka skrivnost, za sodelovanje v nagradni igri pa mora uporabnik vpisati še svoj elektronski naslov, označiti, da se strinja s pravili in pogoji nagradne igre in klikniti na gumb “Sodeluj v nagradni igri”.

Izbor nagrajencev

Oglasi

Komisija organizatorja bo med tistimi sodelujočimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili, za vsak dan izbrala po enega nagrajenca, ki bo prejel Lidlovo
vrednostno kartico v višini 10 €. Nagrajenci bodo izžrebani in obveščeni vsak ponedeljek za pretekli teden.

V ponedeljek, 27. decembra, bo komisija izvedla žreb glavnih nagrad, kjer bo upoštevala vse posameznike, ki so z istim e-naslovom sodelovali v nagradni igri v skladu s pravili in uspešno rešili vsaj 10 od 24 ugank. Komisija bo na ta način izbrala 5 nagrajencev, ki bodo prejeli Lidlovo vrednostno kartico v višini 50 €.

Obveščanje in prevzem nagrad

Nagrajenci bodo o izboru obveščeni najpozneje v roku 15 delovnih dni po
zaključku igre, in sicer bodo na elektronski naslov, ki so ga navedli ob prijavi, prejeli
e-sporočilo s pozivom za posredovanje osebnih podatkov za prevzem nagrade (ime, priimek, naslov), kamor bo s strani organizatorja posredovana nagrada. Osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade, hkrati s posredovanjem podatkov, organizatorju predložiti tudi pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika.

V primeru, da se nagrajenec v roku 5 delovnih dni od poslanega e-sporočila
organizatorju ne bo odzval, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade.

Pravila

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi