Oglasi

Lidl nagradna igra: Najslajši del praznikov

Oglasi

Trajanje:

Lidl nagradna igra poteka od dne 5.12.2022 do 2.1.2023 do 23.59 ure oziroma do razprodaje zalog.

Nagrade:

10 nagrad:

  1. nagrada – vrednostna kartica 250 € + dva Favorina izdelka: Govoreči jelen (12,99€) in Cimetove zvezdice (2,39 €)
  2. nagrada – vrednostna kartica 150 € + dva Favorina izdelka: Govoreči jelen (12,99 €) in Cimetove zvezdice (2,39 €)
  3. nagrada – vrednostna kartica 100 € + dva Favorina izdelka: Govoreči jelen (12,99 €) in Cimetove zvezdice (2,39 €)
  1. – 10. nagrada – vrednostna kartica 40 € + Favorina izdelek: Praznični mandlji
    (1,99 €)

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, starejše od 18 let. Mlajši od 18 let lahko v nagradni igri sodelujejo ob soglasju staršev oz. zakonitih zastopnikov.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati osebam, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre oz. v z njim povezanih družbah, njihovim ožjim družinskim članom (zakonec oziroma zunajzakonski partner oziroma partner partnerske zveze, otroci oziroma posvojenci ter starši oziroma posvojitelji).

Način sodelovanja v nagradni igri

Igra vsebuje 25 Lidlovih prazničnih kartic. Na vsaki je 6 simbolov. Vedno se ujema samo en simbol na vsaki kartici. Igralec ima pred seboj dve kartici na katerih mora poiskati par. Simbola v paru se lahko razlikujeta le po velikosti, njuna barva in oblika pa morata biti enaka. Igralec lahko na simbol klikne v katerikoli bunkici. Cilj igre je čim hitreje poiskati vseh 25 parov in se uvrstiti na lestvico najboljših. Čas se tekom igre sešteva. Ob kliku na napačen simbol je igralec kaznovan z 10 sekundami pribitka. Posamezen udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje večkrat.

Oglasi

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pogoj za sodelovanje v nagradnem žrebu je predložitev pravilnih osebnih podatkov (ime, priimek, elektronski naslov) preko obrazca, ki se prikaže na začetku ali ob koncu igre, ter označitev, da se udeleženec strinja s pogoji in pravili nagradne igre. Po tem se posameznik vključi v nagradni žreb.

Izbor nagrajencev

Prve tri nagrade bodo podeljene igralcem z najhitrejšimi časi, ki so hkrati podali soglasje za sodelovanje v nagradni igri. Komisija organizatorja bo med ostalimi sodelujočimi, ki bodo v nagradni igri sodelovali v skladu s temi pravili, izžrebala še 7 nagrajencev.

Čas se meri v milisekundah. V primeru, da imata dva ali več uporabnikov med prvimi tremi na lestvici isti čas, bomo tudi med njimi izvedli žreb za nagrado. Na lestvici se bodo kljub enakemu času pojavili na 1., 2. ali 3. mestu, glede na to kdaj so odigrali igro. Tisti, ki je igro odigral prvi, se bo uvrstil na prvo mesto, tisti, ki bo igro odigral drugi, se bo uvrstil na drugo mesto in tako dalje. Če je uporabnikov, ki so si priigrali isto mesto med prvimi tremi več kot 3, bodo prav tako sodelovali v žrebu, na lestvici pa bodo vidni le trije, ki so igro odigrali prvi.

Komisija bo pregledala vse zmagovalce. V kolikor se ugotovi, da je ena oseba z različnimi elektronskimi naslovi izžrebana večkrat, se ji podeli samo ena (1) nagrada, in sicer tista, ki je bila izžrebana najprej.

Obveščanje in prevzem nagrad

Nagrajenci bodo o izboru obveščeni najpozneje v roku desetih (10) delovnih dni po zaključku igre, in sicer bodo na elektronski naslov, ki so ga navedli ob prijavi, prejeli email s pozivom za posredovanje relevantnih podatkov za obračun in plačilo akontacije dohodnine ter podatek o naslovu, kamor bo s strani pogodbenega obdelovalca posredovana nagrada. Osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade, hkrati s posredovanjem podatkov, organizatorju predložiti tudi pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika.

V primeru, da se nagrajenec v roku petih delovnih dni od poslanega maila
organizatorju ne bo odzval, se bo štelo, da umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade.

Po prejemu podatkov, bo nagrada posredovana preko pošte na naslov nagrajenca. Organizator ne prevzema morebitnih stroškov, ki bi nastali s prevzemom nagrade.

Pravila Lidl nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi