Oglasi

LIDL Plus nagradna igra: Osvojite počitnice z avtodomom

Oglasi

Trajanje:

LIDL Plus nagradna igra poteka od dne 03.05.2023 do dne 27.05.2023 do 23.59 ure.

Nagrade:

  • 10 × tedenski najem avtodoma za do 6 oseb v vrednosti 2000 EUR, vrednostna kartica za nakup goriva za avtodom v vrednosti 500 EUR in Lidlova vrednostna kartica v vrednosti 500 EUR. Skupna vrednost nagrade najema in obeh vrednostnih kartic je 3000 EUR.

Razno

Nagrajenec in pogodbeni obdelovalec uskladita termin rezervacije avtodoma vsaj tri tedne
pred planiranim začetkom koriščenja nagrade. Nagrajenec ima načelno na voljo rezervacijo
avtodoma v časovnem obdobu od 17.7.2023 do 30.9.2024, pri čemer prijazno opozarjamo, da je možnost koriščenja nagrade na željeni termin nagrajenca odvisna od razpoložljivih kapacitet avtodomov, ki jih ima pogodbeni obdelovalec na voljo.

Avtodom bo pogodbeni obdelovalec po dogovoru dostavil nagrajencu in ga po koriščenju
počitnic na dogovorjenem mestu tudi prevzel.

Kartica za nakup goriva je vezana na registrsko številko posameznega avtodoma, zato njena uporaba za namene nakupa goriva za drugo vozilo, ni mogoča. Prav tako je kartica omejena na 500 eur in nakup goriva (ostale cestnine in predornine so izključene). V kolikor se celotne vrednosti v višini 500 eur v času najema s strani nagrajenca ne porabi, preostalega zneska ni mogoče porabiti kasneje. Avtodom, ki ga nagrajenec prejme v uporabo ima veljavno e-vinjeto za Slovenijo.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe starejše od 18 let s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Oglasi

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati osebam, ki so zaposlene pri organizatorju nagradne igre. Udeleženci ne smejo sodelovati v imenu tretjih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

  1. Naloži aplikacijo Lidl Plus in skeniraj kartico ob vsakem nakupu.
  2. Nakupuj izdelke Lidlovih tematskih tednov*.
  3. Pridobi 1 digitalni žig za vsakih 4 € nakupa.
  4. Zberi 3 digitalne žige in se poteguj za vroče nagrade.

Za sodelovanje v nagradni igri morate na svoj pametni telefon namestiti aplikacijo Lidl Plus, ustvariti račun in pridobiti digitalne žige Lidl Plus, kot je opisano v nadaljevanju.

Za aplikacijo kliknite spodnjo QR kodo ali skenirajte QR kodo s svojim mobilnim telefonom

Vsakič ko se v obdobju trajanja nagradne igre kupci na blagajni identificirajo s kartico Lidl Plus, bo digitalni žig Lidl Plus avtomatsko pripisan v aplikacijo Lidl Plus pod pogojem, da so bili kupljeni izdelki v akcijskem XXL pakiranju in/ali izdelki Lidlove lojtrce domačih in/ali izdelki znamke Italiamo in/ali izdelki znamke Sol & Mar (lahko tudi izdelki vseh štirih tematskih tednov) v vrednosti 4 EUR.

Nakup izdelkov v akcijskem XXL pakiranju, izdelki Lidlove lojtrce domačih, izdelki znamke

Italiamo in izdelki znamke Sol&Mar (lahko tudi izdelkov vseh štirih tematskih tednov hkrati) v vrednosti 4 EUR je enakovreden enemu digitalnemu žigu Lidl Plus. Takoj, ko bodo v aplikaciji zbrani vsaj trije (3) digitalni žigi Lidl Plus, se bo posameznik lahko odločil ali želi s prejeto digitalno kartico treh digitalnih žigov, ki jo je prejel v aplikaciji LIDL Plus, sodelovati v nagradni igri. Voljo po sodelovanju v nagradni igri izrazis klikom na gumb »Pošlji prijavo za sodelovanje«. Opredeljen korak je potreben za pristop k sodelovanju v nagradni igri.

Možno je večkratno sodelovanje v nagradni igri, pri čemer posameznik lahko osvoji le eno glavno nagrado.

Žrebanje nagrad

Komisija bo žreb nagrajencev izvedla dne 31.05.2023 v prostorih organizatorja.

Objava nagrajencev

Posameznik se s sodelovanjem v nagradni igri strinja, da bo organizator dne 07.06.2023 nagrajence z navedbo imena in priimka, objavil na Lidlovi spletni strani www.lidl.si/lidlplus/osvoji-pocitnice-z-avtodomom. V kolikor se posameznik z objavo imena in priimka na Lidlovi spletni strani ne strinja, naj svoje nasprotovanje k objavi do 31. 5. 2023 naslovi na email: [email protected].

Obveščanje nagrajencev

Dobitniki nagrad bodo s strani pogodbenega obdelovalca obveščeni po telefonu (sms) in/ali elektronski pošti ([email protected]).

Po prejemu obvestila o nagradi bo moral nagrajenec pogodbenemu obdelovalcu sporočiti vse relevantne podatke, ki bodo izkazovali, da izpolnjuje v teh pogojih navedene pogoje sodelovanja ter potrebne podatke za pošiljanje oziroma prevzem nagrade. Če bo zaradi navedbe netočnih podatkov telefonska številka/epoštni naslov neveljaven/nedosegljiv, se bo štelo, da posameznik umika svojo udeležbo v nagradni igri in se hkrati odpoveduje pravici do nagrade.

Če se nagrajenec v 5 dneh od obvestila o izboru ne bo javil ali z njim ne bo mogoče vzpostaviti stika, bo to pomenilo, da se njegovo sodelovanje v igri prekine in nagrada se mu ne podeli.

Pravila Lidl nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.lidl.si/lidlplus/osvoji-pocitnice-z-avtodomom

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi